“Un fel de acasă departe de casă”

“Un fel de acasă departe de casă”

În ultimele infromatii publicate pe blog, Casa Glod era la începutul unei povești frumoase. Astăzi suntem tot la început, dar oaspeții care ne-au călcat pragul au ajutat foarte mult la formarea noastră pentru viitor și ne bucurăm pentru interesul acordat locației noastre. De cele mai multe ori nu avem locuri de cazare disponibile și vă mulțumim pentru încredere.

Soarele, imensitatea muntelui și frumusețea peisajului îți taie respirația. Cheile Glodului sunt adevărate porți ale Raiului când vine vorba de liniște și frumusețe, o frumusețe sălbatică și primitoare.

“Un fel de acasă departe de casă”. Ne-am bazat pe acest concept și “acasă” înseamnă o slujba, șapte zile din șapte. Așa că am făcut din casa noastră un loc de muncă în care am investit foarte multă dragoste. Soția este cea care dă gust mâncării și în momentele în care lipsește, preiau cu succes ștafeta în bucătărie. Gătim “cot la cot” și pasiunea noastră este răsplătită cu aprecierea turistilor care se opresc la Casa Glod pentru că nu facem diferențe între oaspeți și familie. Așa, în familie, am învățat să înțelegem importanța tradițiilor și încercăm să salvăm din uitare istoria noastră românească. Bucătăria tradițională eco este atuul principal în Casa Glod. Rețete păstrate de generații și puse în practică spre încântarea turiștilor. Folosim totul natural, proaspăt, ingrediente care aparţin la fel de mult locului acesta ca şi noi. Toți cei care ne-au trecut pragul, au revenit ca prieteni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Rezervă rapid!