Locuri de poveste, neatinse de industrie.

Locuri de poveste, neatinse de industrie.

Posted on by admin

Ne bucurăm de interesul vostru asupra proiectului și sperăm ca ceea ce facem noi să aducă o pată de culoare în salvarea tradiției.

Zona satului Glod reprezinta una dintre cele mai pitoresti destinatii în acest moment, fiind o adevarata incantare in special in sezonul de toamnă, cand natura-i îmbelsugata este colorata in nuante aramii, rosiatice si purpurii.

Cu o multime de oportunitati turistice in zona, cum ar fi Cheile Glodului, Cheile Cibiului, Cheile Madei, Glod-ul isi cucereste vizitatorii cu obiceiurile sale pastrate de sute de ani, in care creșterea animalelor și cultivarea pământului este principala activitate traditionala. Remarcabila este frumusetea salbatica si unica a naturii din zonă, care a reusit sa ramana neatinsă de industrie și din ce în ce mai apreciată de turiștii dornici să “guste” din datinile din strămoși.

Marcată de o frumusețe răpitoare, zona Glodului pune în valoare ospitalitatea oamenilor, prin tradiție și eforturile acestora de a duce mai departe istoria românească, aici găsim unul dintre cele mai autentice și fermecătoare locuri din România. La limita dintre județele Alba și Hunedoara, Casa Glod și-a deschis portile pentru turiștii care vor trăiască o experiență unică. Mestesugul caselor traditionale romanesti merita pastrat. De aceea am construit pentru sufletul nostru aceste case pentru ca traditia sa dainuie.

De ce să te cazezi la Casa Glod?

✔ – Dacă vrei sa descoperi părți istorice ale României, exemplificate prin tradiție și restaurare.
✔- Dacă iubești gastronomia românească și dorești să încerci rețete tradiționale vechi de sute de ani, praparate cu ingrediente locale.
✔- Dacă îți place natura și vrei sa te deconectezi viata cotidiană. Suntem situați într-o adevărată gradina a Raiului, Cheile Glodului.

Locația noastră este deschisă pe toată perioada anului. În prezent dispunem de 15 locuri de cazare si posibilitatea de a adăuga paturi suplimentare.

Sat Glod nr 44 Comuna Almasu Mare
Email : casaglod@gmail.com
Telefon : +40 746 350 969

Vă așteptăm cu drag!

1 thought on “Locuri de poveste, neatinse de industrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Rezervă rapid!