Unde ne cazăm în Apuseni de Paște?

Unde ne cazăm în Apuseni de Paște?

Mini-vacanta de Paste este motivul perfect pentru o iesire in aer liber, iar in Romania sunt o multime de locuri frumoase in care poti sa te relaxezi si, de ce nu, sa te rasfeti. Vrei să petreci Paștele într-o atmosferă tradițională? Te invităm să descoperi Casa Glod și pentru aceste sărbători ți-am pregătit pachete perfecte pentru sejurul dedicat Sărbătorilor Pascale.

Județul Alba are un farmec aparte. Sărbătorile ne amintesc întotdeauna de bunici, de copilărie, de mâncarea gătită în casă și mesele mari la care se adunau toți membrii familiei.

Casa Glod este un loc special, în care obiceiurile au rămas neschimbate odată cu trecerea timpului, unde familia Mușat abia așteaptă să te primească la masă și să te servească cu tot ce au mai bun în cămară. Această zonă a țării este și rămâne un cufăr ascuns de experiențe pe care doar aici poți să le găsești.

În gospodăria din Glod găsești locul ideal pentru a petrece Pastele alaturi de cei dragi. Bucura-te de unul dintre cele 17 de locuri puse la dispozitie de catre gazdele pensiunii si relaxeaza-te în drumețiile către obiectivele turistice din zonă.

Casa Glod vine cu o oferta de Paste de nerefuzat. Ai la dispozitie mai multe oferte de cazare, cu sau fara mic dejun, cină sau prânz din preparate tradiționale. Pensiunea dispune de camere cu baie proprie, incalzire centrala, bucatarie utilata.

Pentru informații și rezervări, dar și detalii privind disponibilitatea vă stăm la dispoziție la numărul de telefon +40 746 350 969 sau email casaglod@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Rezervă rapid!